Post by madlesareve on Mar 4, 2022 22:11:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Mr Bullet - Spy Puzzles 2022 version ▞▞▞
Volim igru, mrzim reklame. Jedini način da se riješite reklama je tražiti neku uslugu temeljenu na pretplati da dobijete VIP stvari, ali ne govorim o ostalim stvarima, samo želim manje oglasa. Skoro sam na svom telefonu gledao cijelu minutu dugu TV reklamu za lijekove na recept koji se NE MOŽE PRESKOČITI.
PRE DOBRA JE I CJELA OBITELJ JU IGRA
Robbery Bob 2: Double Trouble Jangovar jvsa
Prilično prihvatljiva igra, Mr Bullet radi dovoljno dobro kao dobra zagonetka/rasipač vremena. Sve se vrti oko kuta napada i tjera vas da s vremena na vrijeme razmislite oko uglova. Najočitije rješenje nije uvijek pravo, a ponekad je razina mnogo jednostavnija nego što se čini. Nažalost, dobrobit igre je zarobljena bezbrojnim oglasima, do točke u kojoj jednostavno odustanete od smetnje.
Super zvijezda najbolja igra ikad igrana. Molimo vas dajte još ovakvih igara. Super najbolja igra ikad viđena.🔝😃😁😊🔝🔰🔰🔰🐭🐭🐱🐱🐩🐩😂😂 . #super zvijezda. 100 zvjezdica za MR Bullet Horray 😁😃 .
Dakle...Mnogi...Oglasi. Igra je zabavna, ali bože, svaka 2 razine su još jedan oglas, plus, ako morate ponovno pokrenuti razinu iz bilo kojeg razloga, to je automatski oglas nakon toga. Oglasi su također totalno smeće, kao što je Gardenscapes, što je reklama koja nema nikakve veze sa stvarnim igranjem.
Došao do poglavlja 5 za manje od 30 minuta. Igra nema poteškoća i lažno se reklamira u oglasima. Ne možete čak riskirati da se ubijete uklanjajući sve poteškoće iz mnogih zagonetki. Igra je koristila isti trik za neke razine, a većina razina čak i nisu bile zagonetke, više je bila samo pucanje u pet neprijatelja koji stoje u savršenoj ravnoj liniji ispred vas.
Jednostavna igra, s jednostavnom pretpostavkom. Međutim, ono što ga kvari su neprestani oglasi. Ovu igricu sam "igrao" 10-15 minuta, no većinu vremena sam proveo gledajući reklame. Oglas ovdje ili tamo, u redu. Oglas svaka 2-3 razine?!?! Potpuno neprihvatljivo, a tko će plaćati 6 dolara mjesečno bez reklama?!?! Ovo je pohlepa do krajnosti. Deinstalirano!
Oglasi su malo prečesti i dosadni su, ali osim toga, dobra igra, samo ne moj tip igre. Uredi: Imao sam 4 zvjezdice, ali nakon što sam saznao da morate platiti pretplatu bez reklama čitanjem recenzija je previse. Ovo bi trebao biti dogovor s jednom plaćom.
Mr Bullet - Spy Puzzles Jumboq irg
Zabavna igra za prolaz vremena
Aaaaa slabo
reklame iz pakla. Ne mogu igrati 2 ploče prije nego što me podvrgne oglasu koji je barem duplo duži od mog vremena igranja. činjenica da je često ista igra iznova i iznova je dovoljno neugodna, ali tamo se ponekad zamrzne i moram zatvoriti aplikaciju da bih ponovno igrao. što je još gore, nakon samo 1 ploče, tj. između 5 i 15 sekundi igranja igre - moram pogledati isti video koji me smrzava još najmanje 3 puta. ISTO. PUNO. OGLASI.
Jako ubija dosadu doslovno nestade ta dosada ja poceo igrat i odmah mi zabavno jako dobro najbolja igra😘🇭🇷
Mr Bullet - Spy Puzzles પઝલ wac
Super!
Najbolja igrica
igra je dosta zabavna ali nema izazova ni za jednu od razina, nisam još 3 zvjezdica na razini i nalazim se na 12. poglavlju, vrlo je linearna što je šteta jer je fizika u igri super ali to je previše lako. također možete vidjeti kamo ciljate ako bacite velike prste što nije sjajno
Ismir. ovu. igricu19. godina
Mr Bullet - Spy Puzzles پزل uixm
Nevjerojatno!
Ova igra stvara veliku ovisnost, ali učestalost dugih reklama je LUDA! Pucate se u programere igrica za noge! Potpuno je neugodno čekati reklamu od 20 do 33 sekunde svaka dva prolaska igre. U redu, dobivate prihod od reklama, ali ako ljudi koji vole igru deinstaliraju je nakon kratkog vremena igranja jer im životi samo nestaju čekajući kroz oglase, onda ste izgubili prihod. Bez pameti! Sada su odustali.
Mr Bullet - Spy Puzzles Łamigłówki ein
Dobra je.Sviđa mi se
Zabavni rasipnik vremena, ali waaaaaay previše oglasa. Dobivate 10 sekundi igranja prije sljedećeg oglasa od 30 sekundi. Shvaćam da morate dobiti svoj novac, ali ovo je malo pretjerano. Oglas tu i tamo je razumljiv, ovaj ne mogu razumjeti.
Vrlo zarazna igra, pogotovo jer se može igrati offline. Poboljšanje bi moglo biti to što bi se mogli promijeniti zvučni efekti, posebno eksplozije tnt-a jer ne zvuče najbolje.
Ovo je ludo zabavna igra!!!! Vrijedi 5 zvjezdica! Ali reklame su IZUZETNO neugodne. Previše su oglasa. Također, ne čini se da postoji opcija samo kupiti igru i ukloniti oglase bez pretplate. Bez obzira na sve, igra je fenomenalna.
To je jako dobra igra. To je vrlo fantastična igra, ali ima vrlo nisku razinu
Jednostavna, zabavna igra, ali ima waaaaaay previše reklama za druge igre (čije demo verzije jednostavno neće raditi, ali će vas odvesti na Google Play). Potonji će testirati vaše strpljenje više nego što će to učiniti igra.
Isprobani koncept s novim pristupom, Mr Bullet je tona zabave. Nekoliko stvari koje su me impresionirale: 1.) Igra je vrlo otvorena u pogledu korištenja vaših podataka, zašto i kako je možete zaustaviti. 2.) Iako igra dobro koristi reklame, svaka 2-3 razine, sve se mogu preskočiti ili dovoljno kratke da ne smetaju. 3.) Ljubazno vas pitaju želite li ostaviti recenziju i daje vam opciju "recenzija kasnije" kako biste dobili više vremena da se naviknete na igru. Samo tako, momci! :-)
Sviđa mi se kao kutija s pijeskom
Prije svega, igra je sjajna i zarazna s dobrom grafikom. Problem su reklame, gledanje reklame svakih nekoliko reproducira je neugodno. Sve ove igre s reklamama su ubijajuće igre. Ne bih imao problema s plaćanjem verzije bez oglasa, ali 5,99 mjesečno mi je pretjerano. S obzirom na jednostavnost igre. Da je igra složenija i da uključuje druge igrače uživo nego da, platio bih, ali trebali biste ponuditi samo jednokratnu cijenu za igru umjesto pretplate.
Dakle, ovo vam može pomoći da budete poput policajca ako je vaš san biti policajac
Mr Bullet - Spy Puzzles پزل xdkh
Vrlo zarazna igra i oduzima puno vremena! Dao sam četiri zvjezdice da ova igra bude tako laka, ALI ne na negativan način. Ova igra je super ako putujete automobilom/avionom itd! I volim se izmjenjivati s članovima obitelji/prijateljima ako umremo.
Bok, jako sam sretan jer je ova igra nevjerojatna protiv stresa i ocijenit ću je s 5 zvjezdica
Izvrsno
ako bi ova igra raširila oglase na svakih 10 razina promijenio bih svoj glas u 5 zvjezdica. Odlična igra, ali ponekad izgubim interes i prestanem igrati na neko vrijeme zbog reklama. također je brže zatvoriti i ponovno otvoriti igru nego gledati duge reklame. živjeli.
igra je ugodna, izvrstan ubojica vremena. Međutim, razumijem potrebu za oglasima za financiranje razvoja, ali njihova učestalost je jednostavno smiješna. Ponekad na svakoj drugoj razini dobijete oglas. ako ništa drugo, visoka učestalost oglasa zapravo me odbija od preuzimanja bilo koje igre koje se oglašavaju, jer one jednostavno postaju dosadne, pa to narušava njezinu svrhu.
Zabavna igra i igrao bih je puno da između gotovo svake razine nema neizbježnih reklama od 30 sekundi. Postajem muka od programera koji su pohlepni i ne dopuštaju korisnicima da se uključe u reklame, toliko je očito da bi zaradili više novca kada bi dopustili da ljudi budu nagrađeni za Odabir gledanja oglasa, a zatim mikro transakcije u valuti igre. Popravite ovo i ja, i mnogi će se ljudi vratiti u igru, inače je velika izgubljena prilika. Dobar dan gospodine.
Nevjerojatna zabavna igra koja nije laka, ne teška, svi se žale na reklame, ali ova igra je previše dobra za mene da brinem
Imao sam igru sve 4 sekunde i idem na deinstaliranje da spasim razum. U SVIM vašim recenzijama, čak i ocjenama od 5*, spominju previše oglasa svake 3 razine. Igra izgleda tako zabavno, ali neću ni otvoriti igru koju sam upravo preuzeo. Spreman sam se kladiti da bi ova tvrtka mogla zaraditi VIŠE novca uzimajući 90% oglasa. Ova igra je dovoljno cool da bi ljudi kupili mnoge od dodataka da ih reklame ne živciraju. Vaše recenzije koštaju vas igrača i novac koji bih potrošio.
Vrlo je dobra Ima puno levela, modova i kostima Jako zanimljivo