Post by madlesareve on Mar 4, 2022 22:14:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok korlátlan számú kulcsot ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Nagyon a szívemhez nőtt ez a játék. Majdnek 4 éve játszok és már nagyon közel vagyok a kivivéséhez. Márcsak 4 csillag Stories of Legends hiányzik. Elég nehéz magyar játékosokkal összefutni ezért itt a Discordom: Icediamondshark#9138 ha úgy gondolod szeretnél velem beszélgetni a játékról.
Elég sokáig játszottam ezzel a játékkal, és amikor Uberst vagy magasabb rangú karaktert kapok, a játék újraindul, és mindent elvesztettem, amin őrlök. Kérjük, próbálja meg a legjobbat, és javítsa ki.
Nagyon jó a játék
A hirdetések már nem működnek megfelelően. Már nem tud kilépni belőlük, és nem kaphatja meg a jutalmakat.
Ez a játék nem rossz, csak nem sértődsz. A hülye ellenségeid annyira Op!!Én a 3. fejezetben vagyok, és 4 hónapja leragadtam a Machu Picchunál!!!Nem csak ez, hanem Le'boin is annyira OP és olyan hosszú a hatótávolsága!!!!!!Én is költöttem 20 USD-t macskaeledelre, hogy olyan uber-t kapjak, ami rosszabb, mint a Gross Cat!!!!Gyere Ponos, tudom, hogy lúgnak hangzik. De ha nem nerf the enemys. Leginkább attól vagyok mérges, hogy olyan uber-t kaptam, ami rosszabb, mint a durva macska! Az uber, amit kaptam, Graveflower Verbena volt.
Élveztem ezt a játékot, de most újra kell telepítenem az adatátvitelhez... Így kapsz negatív értékelést. Gratulálunk. Aki ezt az eljárást kitalálta, azt el kell bocsátani.
Ez a játék...eleinte nagyon egyszerű, de macskaeledelet nehéz beszerezni...és...*gondolom* az én családom kutyaember család... de mindenkinek más a személyisége. Jobb? Gyermek és kutya ember vagyok. És van egy Bolt nevű kutyám és UTÁLJA a macskákat! Egyszer meglátott egy macskát és elment üldözni...aztán elkaptuk és az ágyába fektettük,mert elfáradt a futástól...Sajnálom,hogy ez a macskaszerető...DE KUTYA EMBER VAGYOK GYERMEK! Nem akarlak bántani titeket a macskabarátokat...
A játék szórakoztató, de gacha vagy más módon soha nem játszottam olyan játékkal, amely ennyire fukar az erőforrásokkal. Miután 6-8 órát várok az energiám feltöltődésére, 15 percig tudok játszani, mielőtt újra elfogy. Gyakorlatilag 0 energiát adnak jutalomként. Jelenleg körülbelül 20 óra játékidőm van, és azt hiszem, hogy vezető szerepet (energia-utántöltést) kaptam, például... 5 alkalommal? Ezenkívül a szintenkénti energiaszükséglet minden szinten folyamatosan növekszik. Gacha jegyeket is rendkívül ritkán adnak.
Jó, nem fogok ott feküdni, de vannak dolgok, amiket nem szeretek. 1. Miért szűnnek meg a napi jutalmak 30 nap után? Adj legalább napi 10 macskaeledelt. És 2. Semmi értelme egy macskaeledel reklámját nézni, ha az EGYET ad. EGYETLEN. MACSKA ELEDEL. Van oka annak, hogy a fejlesztők 5 prémium valutát adnak. Szintén 3. A gacha TÚL RÖVETSÉGES DRÁGA, HOGY HASZNÁLHATJAM. KÉRJÜK CSÖKKENTÉSE AZ ÁRAT.
Valamiért nem frissül. Elég sok alkalmazást töröltem hozzá, és Wifi-n vagyok. Ez nagyon bosszantó, mert nem tudom használni a mindennapos jegyeimet. Megpróbálom, majd amikor a frissítés kész, azt írja ki, hogy "valami hiba történt", a telefonom nem régi. szó szerint egy éve jelent meg, akkor mi a probléma? kérem, segítsen.
The Battle Cats ง่ายๆ thm
Ez egy nagyon szórakoztató játék, de amikor elkezdte az adatátviteli folyamatot, megadta az azonosító kódomat és a megerősítő kódomat, és amikor megpróbálom átvinni az adataimat a telefonom gyári alaphelyzetbe állítása után, csak azt mondja, hogy nincs mentve semmi. Meg tudja valaki javítani. néhány héttel ezelőtt, és a kódok állítólag 3 hónapig tartanak, ezért kérem, segítsen
Azt kell mondanom, hogy ez egy fantasztikus játék, de a 2. fejezet főnökét a Holdon szinte lehetetlen megölni.
Ez szuper játék, mindenki töltse le! Én már a Maldives-nél tartok (magyar megfelelőt nem tudok 😛) Bár Japánban az a boss eléggé nehéz volt... Azért vannak ám benne kemény pályák, már szupererősre upgrade-eltem a macskáim, de hát még így is nehéz továbbjutni 😀 Dióhéjban annyi , hogy mindenki töltse le, nagyon megéri, és sokáig el lehet vele szórakozni 😊👍👍👍
The Battle Cats სხვადასხვა hpii
Ez a legjobb játék az egész világon, és már szakértő pályákat könnyen megcsinálok 😊😊😊
Remek játék, és ÉVEK óta játszottam, de amikor a régi telefonom belemerült a medencébe, és kaptam egy újat, nem tudtam visszaállítani a fiókomat a lekérdezési kódok miatt... miért nem tudod egyszerűen linkelni a Google Playre vagy a Facebookra, mint minden más másik játék... nagyon ideges
nagyon világos, hogy a fejlesztők lemondtak erről, mint pénzkeresőről, és egyáltalán nem törődnek az új játékosokkal. Csak egy csomó automatikus dátumú oktatóanyag, olyan események, amelyeknek nincs értelme, kivéve azokat az embereket, akik már játszottak, és több éves gacha mechanika.
Évekkel ezelőtt végigjátszottam a játékot, és nagyon tetszett. Nemrég úgy döntött, hogy újra végigjátssza. De most már egyáltalán nem jön vissza az energiám (24 óra telt el, és egy energiát nyertem), és nincs lehetőségem arra, hogy egy reklámot nézzek, hogy minden alkalommal visszakapjam az energiámat. Gondolom, a játék szép emlék marad.
szóval nagyon szeretem ezt a játékot, de egy csomagban 7,99-ért mentem hozzá, és megkaptam a macskaeledelt és a power up-ot, amit kellett volna, de nem kaptam meg a platina kártyát az uber ritka macskához, amit meg kellett volna szereznem. kicsit dühösen 7,99-et fújtam valamiért, amit kevesebbel is kaphattam volna
Kiváló játék, imádom, bárcsak a Ponos támogatná az adatátvitelt a Google-n keresztül. Elvesztettem minden adatomat egy törött telefonon, és elölről kellett kezdenem. Szar, mert a régi játékomon minden fejezetet legyőztem minden kinccsel és minden időzített jutalommal, és épp most fejeztem be minden havi eseményt, és volt néhány remek Legend ritka. Elég kiábrándító. De még játszok, hogy visszaépüljek!
The Battle Cats कैज़ुअल गेम cwwg
YAASS!!!!!!! ez a játék isteni mód, mint ez a játék a mennyben készült sapka nélkül, és ha letöltöd ezt a YAAAS-t, de még nincs luga-m, mert olyan nehéz megszerezni őket, és elég sokáig tart a macskaeledel beszerzése, például 2 hónap, amíg 500 macskaeledelt kapsz. ez a rossz oldala:,) de amúgy a játék nagyon jó, szóval töltsd le minél előbb
Şekeri Yakala: Yeni̇lenmi̇ş! Lolipop Bulmaca Bulmaca dze
Tetszik a játék, csak néha a napi jutalmak begyűjtése után elsötétül a képernyő és lila betűkkel kiírja a hibakódot, de hiába tudok kiszállni belőle, az idegesítő. Az energia is megnehezíti a játékot, mert várnod kell néhány órát, és a későbbi szintek sok energiát igényelnek. Különben nagyon szórakoztató a játék.
Tényleg nagyon leköt és az is jó,hogy leheg fejleszteni az energiát
csodálatos mobil játék. gyakorlatilag nincsenek hirdetések, és az energiarendszer sokkal kevésbé korlátozó, mint a legtöbb más.
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
Félelmetes játék, amelyet egy brutálisan korlátozó energiarendszer tönkretett. Kár, de szép volt, amíg tartott. Tanács a kiadónak vagy a fejlesztőnek – tanulmányozzon más játékokat, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy egyszerre több mint 15 percet játsszanak, és még mindig pénzt keressenek. Az energiarendszerek és a "fizessenek, hogy megkerüljem" a lusta ember stratégiája.
The Battle Cats عمومی yrtl
A valaha volt legjobb játék! Úgy értem, macskák vannak benne, könnyen megtanulható. 10/10 mindenkinek ajánlom, aki játékot keres
Megpróbáltam visszaállítani a frissítés előtti adatokat, de a lekérdezési kódban nem voltak betűk, csak számok. Amikor mentem, hogy visszaállítsam az elveszett adatokat, nem engedte visszaállítani, mert menteni kellett, először azt hittem, hogy megmenti nekem, de nem. Most nem engedi, hogy visszanyerjem a fejlődésemet, és elég mélyen benne voltam a játékban. (3 évig játszottam, jó csapatokkal) Egyszerűen eltávolítottam, majd újratelepítettem, hogy kijavítsam a játékbeli hibát, de most már nem tudom megszerezni az adataimat. vissza még mindig megvan a régi kód képernyőképe
The Battle Cats Casual uer
Ez a játék csodálatos. minden jó benne. ez a játék az egyik kedvenc játékom! ez sláger volt és az is. btw szeretni kell, hogy milyen furcsák a rossz vélemények, mint például Jeffery tejek furcsa negatív vélemények. így a végén. 5 DICSŐS CSILLAG!
A játék nagyon addiktív és szórakoztató, legalábbis azt mondhatom. De ha azt tervezi, hogy pénzt költ erre a játékra, erősen visszatartom tőle. Ha a végén pénzt költ a játékra, és új eszköz beszerzését tervezi, akkor szó szerint semmilyen módon nem fogja átvinni a régi adatait az új telefonjára. Bízz bennem. Emlékszel, hogy láttad a lekérdezési kódot, hogy "kapja vissza a régi adatait egy új eszközre vagy ugyanarra a készülékre", igen, ez még csak nem is működik, nincs sehol semmilyen beállítás, amelybe be lehetne helyezni.
Ez a játék valóban csodálatos. Aranyos vicces macskák és furcsán aranyos macskák. Amit szeretek ebben a játékban, az az, hogy mennyire kreatív a művészet (a macskák), a játékmódok (mindig van mit csinálni) és az események. Ha 1 éve nem találnám meg ezt a játékot, nem tudom, hol lennék ma.
Jojáték Tetszika grafikája