Post by madlesareve on Mar 4, 2022 22:17:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neobmedzené coiny ▞▞▞
▞▞▞ Parkour Race - FreeRun Game 2022 version ▞▞▞
Veľmi dobrá aplikácia. Parkours. Je to tak roštové. milujem to
Pretože sa to tak načítava..ak sa hra nenačítava ..to je všetko, táto hra nie je taká dobrá, pretože sa načítava
Parkour Race - FreeRun Game Spordimängud qey
Táto hra je taká dobrá, pretože je to skvelý nápad a milujem parkour, čau
Parkour Race - FreeRun Game Športne igre qkfs
príliš veľa reklám, ale horšie je, že niektoré reklamy vám nedovolia ich opustiť
Parkour Race - FreeRun Game Sport dmg
Parkour Race - FreeRun Game Sporto kch
Túto hru proste milujem!!! Ale tých reklám je veľa!! Je to veľmi dráždivé!! To je dôvod, prečo dávam 2 hviezdičky, zatiaľ čo by to malo 5, keby tam nebolo toľko reklám! Prosím robte s tým niečo!!
Kiež by to malo viac tém na úrovniach (napríklad nočné alebo pouličné úrovne) a viac kombinácií oblastí.... pretože sa to po chvíli dosť opakuje. Vyzerá to cool a skiny a animácie sú celkom pekné.
Príliš veľa reklám, preto pri hraní tejto hry vypínam internetové pripojenie. Ale... má zábavnú hrateľnosť a ľahko získate postavu
Pridajte zvuk prosím 🙏 okrem toho je to skvelé
Táto aplikácia je veľmi zábavná. Videl som to v reklame a zrazu som začal hrať hru celý deň. Rád by som však videl náročnejšie fázy, multiplayer (rovnaký začiatok. Niektorí roboti sa objavili ďalej ako ja) a viac skinov. Odomkol som všetky loot traily a skiny. Možno pridať efekty ako víťazné efekty.
Veľmi dobré a skvelé, ale príliš veľa pridávania. Preto sú to len tri hviezdičky. Aj preto, že nálada v hre bola trochu nevýrazná, žiadna hudba, žiadny zvuk a doplnky sa objavovali na konci každých pretekov.
Táto hra je zábavná, ale niektoré úrovne sú rovnaké a je tam príliš veľa reklám. Vždy, keď vyhráte, dostanete reklamu, je to otravné, ale okrem toho sú animácie dobré a herné mechanizmy zábavné.
Po ďalšom hraní tejto hry mám pocit, že je tu premárnený potenciál. Po prvé, úrovne sa opakujú. Po druhé, preteky sú príliš krátke a CPU nepredstavujú výzvu, aj keď im dávate veľký náskok. Po tretie, dosť s reklamami... Teraz tiež nemôžem použiť režim v lietadle na obídenie reklám. skvelé.
Milujem túto hru, ale po zhliadnutí reklám na otvorenie nových vecí, keď hru znova otvorím, vráti sa späť na domovskú stránku a pokračuje znova a znova. Tiež to zakaždým zaostávalo. Prosím opravte a dám 5 hviezdičiek. Ďakujem.
Veľmi zábavné, ale keď to hrám, ukončím a musím to začať odznova, je to naozaj nepríjemné, naozaj by som chcel, aby sa problém vyriešil.
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkada jltx
Začínam si myslieť, že ľuďom, ktorí robia takéto hry, ani nezáleží na zákazníkoch, chcú len peniaze 💯. A pre tých, ktorí nevedia... Nie je ťažké vytvoriť takéto hry, verte mi. Mám telefón s nízkym rozpočtom a hrám hru s nízkym rozpočtom a FPS sú také zlé, že je to trápne. aká škoda..
Ujde to
Táto hra si naozaj zaslúži výber editora x10, toto je jeden z najlepších konceptov, aké som kedy videl! Aj keď je hra dobrá, chcem ju vylepšiť. 1. Povolenie hrať mestské scény na jeden deň, ak odomkneme 2 z troch položiek na daný deň. 2. Viac flip animácií plz. 3. Môžeme získať hudbu na streche a jeden náročný procesor, ktorý sa spustí vedľa vás a má pokročilý kód, preto drží krok, ale nie ako keby vás nasledoval v aquaparku io 4. Skiny by mali mať výhody: ninja má rýchlejší vysielací čas. Vďaka
Naozaj naozaj milujem túto hru, som v poriadku s reklamami, pretože milujem parkourové preteky a zbieram skiny Toto je skvelá hra, ďakujem za vytvorenie tejto aplikácie Milujem túto aplikáciu, takže tejto dávam päť hviezdičiek⭐⭐⭐⭐⭐
najhlúpejšia hra všetkých čias, oneskorenie, reklamy po každej hre, zakaždým, keď reklama skončí, reštartuje celú hru, načítanie vecí trvá večnosť. Záver je, že táto hra je odpad a nemali by ste ňou strácať čas.😡
Je to super hra 😊👍👍💕💖💖👍👍👍👍💕💕🤗🤗
je dobrá vec hrať sa s časom a podobné veci je niečo, čo môžete hrať s hrou, kde aj vy, dúfam, že budete môcť hrať
Táto hra je úžasná. Miloval som túto hru a je veľmi návyková. Preto jej dávam 5 hviezdičiek. Ale mám požiadavku na vývojárov, aby som dokončil 100 úrovní tejto hry a všimol som si nejaké drobné chyby a veci, ktoré som v tejto hre chcel. 1. Režim pre viacerých hráčov – chcem si zahrať túto hru aj so svojimi priateľmi, takže pridajte režim pre viacerých hráčov. 2. Oniline preteky so skutočnými národmi 3. Nové témy a miesta ako džungľa, pláž, vesmír atď. 4. Všimol som si, že naši protivníci uviazli v stenách.
Ovládanie základné, veľmi jednoduché, pravdepodobne proti botom, aby ste stále vyhrávali, mali z hry dobrý pocit. Hráte viac a oni zobrazujú viac reklám. A hry, ktoré sú teraz inzerované, vám majú zobrazovať reklamy len na zarábanie peňazí. Neexistuje žiadny skutočný obsah.
Zamerajte sa na túto hru, je veľmi jedinečná a vzrušujúca ako ktorákoľvek iná hra. Ak by ste opravili nejaké problémy, oneskorenia a chyby, toto by bola najlepšia hra, akú som kedy hral, a pridajte nejaké online funkcie, aby sme mohli hrať s inými skutočnými hráčmi
Táto hra je najlepším závodom všetkých čias a dám jej päť hviezdičiek, pretože táto hra je najlepšia
Eh Úrovne sa opakujú a sú jednoduché, núti vás to k reklamám bez ohľadu na to, čo robíte, ak sa rozhodnete nepozerať reklamu, aby ste získali korisť, stále dostanete reklamu, ktorá je otravná. Tiež neviem, kto to musí vidieť, ale zjavne to nie je multiplayer
Milujem túto hru, ktorú som práve začal pred 8 dňami a keďže sa v týchto dňoch veľmi nudím, som v štádiu 1604. Je to jednoduché a milujem vzhľady, chodníky a značky. Je to skvelé
Taká dobrá hra s takým potenciálom! Škoda, že má toľko reklám. Moji súrodenci súťažili v denných pretekoch oddelene na našich telefónoch a myslím si, že by to mohla byť skvelá hra, keby vývojári viac pracovali s dennými pretekmi, urobili levely trochu náročnejšími a odstránili neustálu reklamu. 15-sekundové preteky a potom 20-sekundová reklama? Poď. A reklama na hranie každodenných pretekov, čo je jediná vzdialene náročná časť hry? vážne? Bohužiaľ, po pár dňoch odinštalujem.
Úprimne jedna z najlepších z novších mobilných hier a reklamy ma automaticky nenasmerovali do obchodu s hrami. Obrovský rešpekt. Keby po každom leveli nebola žiadna reklama, bolo by to skvelé, keďže ich ochotne sledujem za každý bonus/odmenu, ale aj napriek tomu je to dosť dobré na 5 hviezdičiek.
Dobre, táto hra je celkom pekná, ale prial by som si, aby existovala online funkcia, kde by ste mohli hrať s inými ľuďmi. Skutočnosť, že som 1. vždy, keď hrám proti AI, nie je naozaj úspech. Ak by sa to pridalo, skutočne by to zvýšilo pocit a zážitok.
Príliš veľa reklám. Nikdy neocením všetku tú tvrdú prácu, ak sa vývojár tak zbláznil do zarábania peňazí z reklám. Aký zmysel má hrať, ak 50 % času zaberie na pozeranie prekliatych nepreskočiteľných reklám? Mali by sa za seba hanbiť.
Dirt Bike Race Challenge and Most Epic Races Classic SuperHeroKids Funny Family Videos Compilation Subscribe: Buy Power Rings: … Chcete kvalitné športové
Pekný koncept, ale veľa reklamy. Chápem, že chcete zarobiť peniaze, ale existuje limit a tu je to ďaleko