Post by madlesareve on Mar 4, 2022 22:23:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thimbleweed Park ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thimbleweed Park IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много всички ▞▞▞
▞▞▞ Thimbleweed Park 2022 version ▞▞▞
Добро съотношение цена/качество. Ако можете да игнорирате графиката в стария стил, играта е наистина добра. Имате избор да играете за начинаещи или напреднали. Първо направих начинаещи, след това изпробвах разширената версия и намерих още много пъзели.
Тази игра е невероятна и заслужава много повече от 10 хиляди изтегляния. Това е духовен наследник на приключенските игри на Lucasarts point and click от 1980-те и 90-те години. Всъщност това е от някои от същите хора, които стояха зад Maniac Mansion и Monkey Island. Хуморът отразява това. Thimbleweed Park има някои изключително сложни пъзели, но за щастие има система за подсказки в играта, до която можете да получите достъп, ако се окажете заседнали. Ако харесвате по-стари приключенски игри, това си заслужава времето.
Абсолютен взрив! Тази игра трябва да се опита за всеки, който пропуска старите игри LucasArts Adventure. Пълна с шеги и шеги, историята е завладяваща и забавна. Геймплеят използва интересна механика за превключване между POV герои. Иска ми се тази игра да влезе завинаги, не исках да напускам тази среда или нейните герои! Трябва да се пробва!
Дори не мога да играя. Казва, че критичната грешка не може да намери OBB файл.
Добрата игра просто не хареса края.
Става малко скучно към края
Наистина ми хареса, но мисля, че затънах в грешка сложих определена монета в определено нещо и набрах определен # и получих правилното съобщение обратно, но няма резултати и няма други монети.. дори в слота.. да ..проверих навсякъде онлайн..може би след време ще започна отново с нов файл.Редактиране: Рестартирах..после дори се обърках отново, след като не спести 2-3 часа време за игра..но отказвам да бъда човекът, който е оценил тази игра с ниска оценка, тъй като тя е толкова страхотна и съм толкова щастлив, че трябва да я играя!
Току-що изтеглих играта и не можа да се отвори (липсва OBB файл) Загуба на време.
Забавна игра, много напомняща старите приключенски игри. Единственото оплакване, което имам, е, че инструкциите не обясняват процеса на запазване на игри в различни слотове. Но определено бих го препоръчал и се надявам да купя още игри от тези момчета в бъдеще.
Тази игра е добра засега, но аз съм много заседнал в момента и намеците няма да помогнат! (Спойлери за ежедневния режим) Така че имам нужда от лепяща лента за оръжието на убийството, но вече използвах лентата за нещо друго по-рано в играта и няма повече в пощата, прецакан ли съм или има начин да взема Повече ▼?
Добра приключенска игра и механизми. Малко повече на релси, отколкото ми харесва (което означава, че играта няма да ви позволи да завършите много от пъзелите извън техния ред, въпреки че имате всичко необходимо), което нарушава потапянето. Освен това краят беше разочарование и разочарование след цялото натрупване. Основната мистерия дори не беше важна.Хареса ми тази игра, имаше много креативност и любов, вложени в нея, но имам чувството, че беше много бавно, това може да съм просто аз, въпреки че не винаги съм най-добрият в пъзел игрите, просто чувствам, че светът беше толкова голям и всичко беше толкова разпръснато, че на моменти ставаше наистина досадно, също така някои от речите или действията се чувстваха твърде затягани, особено изрязаната сцена, в която Делорес танцува за това, което се чувстваше завинаги, след като получи работата си, и не можех да си спомня как да пропускайте катсцени, някак за мен
Невероятна игра, с много страхотен хумор за текстовите приключения като цяло. Пъзелите бяха умни и странни, както обикновено са в текстово приключение, и има много от тях за решаване. Героите се чувстват наистина добре и вие наистина се грижите за всеки от тях.Моля, подкрепете разработчиците на този прекрасен страстен проект, напълно си заслужава.
Thimbleweed Park Приключения eif
Получих това безплатно чрез картата за игра на Google Play и това беше една от най-„достойните за покупка“ мобилни игри, които съм виждал. Контролите може да са малко странни понякога, но историята е странна и забавна с наистина забавни пъзели. Силно препоръчвам, ако обичате пъзел игри и мистерии.
Невероятна игра! Беше фен на Maniac Mansion и исках нещо подобно. Тази игра е страхотна и не само за Носталгия. Гласовата игра, пъзелите и историите са страхотни. Играя го с моята 7-годишна дъщеря и тя го обича. Има някои шеги за възрастни, така че не забравяйте да залъгвам тези с нея.
Прекрасни файлове с точка и кликнете adventure..x с много добро старо училище хумор. Хубава графика и добра гласова игра също.
Една от най-добрите приключенски игри point n click на всички времена. Абсолютно си струва всяка стотинка. Обичам хумора, драмата, обрати. Отлично писане и игра с логично решаване на проблеми. Шедьовър.
Draw a Stickman: EPIC 2 Aventura yzn
Солидна игра с целия лак, без бъгове. Страхотни пъзели. Историята беше малко мръсна - особено краят. Но ми хареса да го изиграя до края.
БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ ВИ БЛАГОДАРЯ! Mannnn направи тази игра, която ме върна към това да седя на компютъра на баща ми в края на 90-те и да играя на някои класически точки и кликери. Достатъчно силен, за да ме накара да си почеса главата и да си тръгна за няколко дни, но с гордост мога да кажа, че не ми е нужен нито един намек, за да завърша цялата игра 😁. Толкова забавно, нямам търпение за следващото ти заглавие!
Харесах типа игра. Някои пъзели просто нямат много смисъл и някои елементи са безполезни. Играта е малко бавна, докато не можете да използвате картата. Има нужда от малко работа, но като цяло бих искал да има повече такива игри
Беден.
Много часове игра, но не струва $10. Накратко: краят на играта е евтин. имаше толкова голям потенциал и създателят просто го помързи. Бих платил $5 предвид съдържанието и началната история... Струва си да играете, ако искате.
Завърши играта за около 15 часа. Point and Clicks обикновено не са в моята рулева рубка, но направих изключение за напръстника и се радвам, че го направих. Играта (в зависимост от трудността) е толкова гъсто пълна с пъзели, че ще ви накара главата да се върти. Историята, обстановката и стилът на изкуството са толкова добре, че не бих искал да нарека тази игра шедьовър е над това да я продавам. Наистина се насладих на времето си и имах много смях и а-ха моменти по пътя.
Това е добра игра, но повечето неща липсват, като зелената бутилка, която използвате, за да осребрите монети от 5 цента, резачката и газта в сцената на Delores, не мога да я завърша, защото газта не е там, което трябва да използвам камината. Помощ, моля
Дадох му две звезди просто защото това е много добре съставена игра. Харесва ми, че можете да превключвате напред-назад между героите, което го прави интересен. Но очевидно това също го прави много по-сложен, включително няколко различни начина да направите нещо. Това звучи добре, освен когато се забие. Започнах играта, като просто я играя и намирах какво мога да намеря и правех това, което мога. В крайна сметка се озовах на място, където не можах да продължа, така че опитах съветите и те не бяха полезни. Затова използвах разходка и много от нещата не отговаряха на това, което ми беше на разположение. Така че сега съм заседнал и не знам как да продължа. Толкова съм уморен да се разхождам безрезултатно, но просто ще се откажа от играта. Освен ако не искате да прекарате безкрайни часове в търсене на този един елемент от хилядите възможности, бих ви предложил да започнете играта с разходка и да я следвате. Лично аз прекарах достатъчно време в тази игра, така че просто деинсталирам. Много лошо.
Thimbleweed Park Pustolovske igre noz
Thimbleweed Park Cabaran sic
Скучно и глупаво.
Не мога да разбера нищо за това, което трябва да направя, разделям и нищо не се случва, съжалявам за изтриването
Такова носталгично пътуване. Maniac mansion и други страхотни препратки ме накараха да се почувствам отново като дете. Спомням си, че исках да правя приключенски игри като тази. Надявам се някой ден на последваща игра. Невероятна работа, определено си заслужава закупуването.
Това има ГОЛЯМО настроение на LucasGames. BIIIG. Ако сте играли точка и щракнете обратно тогава, ще ви хареса абсолютно тази. Много носталгичен и почти толкова предизвикателен, дори "ежедневният" режим е доста труден. Наистина умен сюжет и шеги. Има само едно нещо нередно в тази игра: те пропуснаха възможността да заменят цензуриращите „бипкания“ с клоунски сигнали. Тъжно.
ТОЛКОВА забавна игра! Типа игра, за която мислите, когато не играете. Играх в Casual режим и все още намирах пъзелите за достатъчно предизвикателни, за да насоча мозъка си да работи. Хареса ми функцията HINT в играта. Просто наоколо умен. Кикох се на глас на всеки 30 минути. ТОЛКОВА МНОГО.ТВОРЧЕСТВО във всяка част от играта, от сюжета през диалога до самия, много, самия край на кредитите. Толкова умен. Беше ми, законно, тъжно да завърша играта. Подарете си лакомство и го купете!
Ако сте влюбени в ретро игри като тайната на острова на маймуните и компания, трябва да имате тази игра, за мен е шедьовър, пъзелът е невероятен, трябва да мислите много, невероятно, наистина ми хареса, играх и готово невероятно
Засяда се на ниво 2. Загуба на пари за нещо, което не работи
Не мога да ви опиша колко се забавлявах! Това напълно напомня на стари приключенски игри от 90-те! Най-накрая!Всичко е идентична игра, с изключение на това, че трябва да спестявате цялото време или да започнете отначало поради смърт, така че можете да играете по-небрежно. Пъзелите не са глупави лесни, което ми харесва. Страхотна сюжетна линия, супер странна, красива ретро графика и като цяло прекрасна игра. Благодаря ти!!
Наслаждавах се на играта, но след това стана досадно.
Това е наистина трудна рецензия за мен да напиша. Чаках го дълго време и нямах търпение да го играя. И така, когато най-накрая го направих, започна силно - страхотна ретро графика, добър звук, изчистени контроли, мистериозна настройка на историята. Въпреки това, колкото повече напредвате, толкова повече пъзелите изискват някои логически скокове (играни на твърд режим) и историята се губи до точката, в която се съмнявах в мотивацията на героите. Наистина харесвам играта и съм впечатлен от крайния продукт. За съжаление за мен се разпада към края и няма да навлизам в подробности, за да избегна спойлери. Препоръчвам ли играта? Нещо като. Изживяването струва ли си цената? Определено. Дори и да не съм доволен от последната трета на играта, всичко до този момент е всичко, което можете да поискате от предизвикващо носталгия ново приключение с точка и щракване.
Рансъм е СМЕШЕН! Страхотна история, като цяло страхотна игра според мен.
Забавлявах се да го играя, докато не се заби и не можах да разбера как да разреша проблема, дори с използването на линията за подсказки няколко пъти. Иска ми се да има функция за бележки в дневник или да го публикувате, за да можете да поставите информация в себе си, вместо играта да го прави вместо вас в личния файл на всеки герой. Вероятно ще го изтегля отново, тъй като мина около година, откакто го играх за първи път.
Първо харесвате, уф, пикселизирани графики, но след това историята ви привлича и ви отвежда в приключение в търсене на истината и начина, по който живее всеки от героите, се събират, за да разгадаят тъмните мистерии на Thimbleweed Park. Контролите бяха лесни за използване и навигацията беше лесна. Наистина се насладих на тази игра. Стискам палци на разработчиците.
Харесах историята и преживяването.
Thimbleweed Park Piedzīvojumu spēles pdjl