Post by madlesareve on Mar 4, 2022 22:29:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flip Diving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flip Diving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Flip Diving 2022 version ▞▞▞
Túl sok hirdetés most!
Szó szerint két meccsenként egy hirdetés. Rövid idő után nagyon idegesítő lesz.
Túl sok hirdetés, és ezek nem kötelezőek. Két ugrás után kénytelen nézni a hirdetéseket... És még egy rossz dolog a Spin gép, minden használat alkalmával 50 érmével emelkedik az ára, így egyre nehezebb lesz csak a jegyekért fizetni a gépen... A játékmenet nagyon szórakoztató. Szerkesztette: Nem fizetek semmit.
nem jó dosent haladni az elért eredményekkel
Különböző skinekre és térképekre kellett pénzt költeni csak egy térképre
Szórakoztató és izgalmas, de nincsenek hirdetések
Nagyon jó a játék
Hat nem igazàn tatszet de elmegy😏
Ez egy nagyon jó játék, de ha lenne egy ajándékbolt, ahol csak cuccot tudnál szerezni, nem csak helyeket és feldobásokat
A meh u mindenért játszanod kell, vagy fizetni kell érte, de tisztességes elütni vele az időt
Jó, de amikor megpróbálsz a hátadra szállni, meg kell nyomnod
Most töltöm😇
Flip Diving Sports lyz
Nevetséges mennyiségű reklám van a játékban. Néha a játék közepén. Törlés. újratelepítik, ha rendeződik.
Jó játék, de most csaknem egy évet kell várni a frissítésre! Hamarosan frissítésre szorul, különben törlöm a játékot
Eh bosszús, mert ha elbuksz a 2. körben és feljebb, akkor vissza kell menned az 1. szintre
Elmegy egynek
Flip Diving Спортни rdsr
Vicces, szórakoztató, nincs reklám, és a legjobb játék.
Könnyű kezelhetőség, két játékos mód, mindig kéznél tartom.Ez az alkalmazás csodálatos, nagyon jó élmény, amikor az egyik oldalad különböző magasságból ugrik, és csodálatos, nem is tudom meghatározni
Remek játék, de mi lesz ezután?? Megkaptam az összes frissítést és labdát a gépről. Most már nincs miért játszani
Tetszett ez a játék, mert nem mondja meg, hogy milyen trükköket kell csinálnod, azt csinálhatsz, amit csak akarsz. Köszönöm
Flip Diving Sporta spēles bitb
Összességében elég korrekt játék. Csak sok érmém van, de most üres a gépem. A három csillag oka az, hogy ahogy mondod, befejeztem a játékot, de NEM ÉRDEMES MÁR JÁTSZNI. HA VOLT TÖBB CSILLAGOT ADTAM volna. hát igazából nem is olyan furcsa? Én teljesen megnéztem filmeket, de ettől még nem lesz 5 csillagos film.
Szeretem ezt a játékot, könnyű játszani, szórakoztató és annyira élvezetes, adj hozzá több cuccot, például futást merülni vagy ilyesmi
Nabuszmeg
Nehéz pénzt gyűjteni, és olyan stílusokat búvárkodni, amelyek túl sok időt vesznek igénybe, ami igazán irritáló. Teljesen pazar
Összességében elég jó játékot nem játszottam, bárcsak könnyebb lenne helyszíneket és skineket szerezni
Egy örökkévalóságig tart a letöltés
Amióta megjelent, van tjis játékom....(Igen, tudom, örökké vártam, hogy kommentet tegyek👁👄👁), de egyébként nagyon nagyon szeretem ezt a játékot, olyan jó játékgrafika. És nem úgy, mint más játékokban. ...a hirdetések nem olyan rosszak (ha felbukkan egy hirdetés, nem látod olyan gyakran✌) amúgy szeretem, ajánlom a letöltést (Igen, ha rossz a belső hálód, akkor késni fog😁😁😁😁😁😁)
Flip Diving Спортни ngc
Amikor ki kikapcsolom a telefonom eltűnik a játék
Igazán nagyszerű játék, szeretném, ha olyan égboltot tudna hozzáadni, ahol az épületből a vízbe ugrik. Nagyon hálás lennék érte
Jó babáknak
Az a dolog, amit utálok, az az, hogy olyan trükköket kell feloldanod, amiket nem tudsz hasra dobni, vagy visszafutni sem
Hirdetések hirdetések hirdetések
Kula
Fast like a Fox સાહસિક pwsw
Folyamatosan összeomlik a fiók csatlakoztatása közben
Jó játék
Egy ilyen rossz játék, amikor elbuksz, újra kell indítani az első szinten, boszorkány szerintem hülyeség, és a hozzáadások mennyisége irreális
Nem túl jó játék, rossz az irányítás, és a hátraszaltó, hasi flop moderálása néha szörnyű, amikor veszíteni akarok, az a győzelem, és sokszor a pontszámomat 0,5-tel veszik vissza, ami teljes balogna. Ha a lábamon landolok a vízben, annak egész számnak kell lennie.