Post by madlesareve on Mar 4, 2022 22:33:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti aukso įsilaužimą ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Linksma! Kai pradedi žaisti, galvoji „o, katės žudo šunis ir panašiai“, tada iš niekur pradeda dėtis anime ir mutantų bjaurybės ir tai darosi painu (bent jau man), nes nežinau, ar yra kažkas, ką aš darau. Man trūksta, o gal tai tik aš, nesuprantu, kodėl čia yra anime, bet apskritai idėja yra gera ir labai smagu žaisti ir rinkti kačių maistą, kad jį būtų galima atnaujinti. 8/10, man per daug painu.
Sudas
Toli nenuėjau. Yra labai plati EULA sutartis, su kuria turite sutikti prieš paleisdami programą. Tik labai šešėliai. Iš karto pašalino.
Jokio žvejybos mini žaidimo, TAČIAU jūreivė katė pagauna žuvį
Patenka į gatcha spąstus. Tik tikrai geri vienetai yra uberiai, bet jie niekada nesumažėja, nebent permokėsite už garantuotą galimybę. Bandė 25+ dėl padidinto tarifo, bet negavo nė vieno. Tai gaila, nes šis žaidimas buvo geras. Edit: blogiau nei maniau. Kad ir kiek ištrauktumėte, nieko nedarančio vieneto negausite.
Pradžioje smagu. Tada neįmanoma. Smagu ir juokinga su mielomis ir keistomis katėmis. Tačiau galiausiai tampa neįmanoma įveikti lygių ir atsiduriate aklavietėje, kur negalite laimėti ir uždirbti XP, kad pagerintumėte savo Battle Cats, ir negalite įveikti kelių lygių, kuriuos galite žaisti, net naudodami Power Ups ir savo katę. Dieve.
Šis žaidimas toks šaunus!
Dėl tam tikrų priežasčių negaliu prisijungti prie šio žaidimo jokiame savo įrenginyje, nors jie veikė praeityje. Kiekvienas, kuris tai mato, gero interneto ryšio yra labai didelis, kad net įeitų į žaidimą.
„Battle Cats“ yra beprotiškai puikus žaidimas, kurio koncepcijos pakankamai paprastos, kad kiekvienas galėtų suvokti, o vėliau tampa labai sudėtinga. Netikite manimi? Žiūrėkite šimtus valandų vaizdo įrašų turinio.
Man patiko šis žaidimas... Tačiau aš jau 3 kartus praradau visą žaidimą, kiekvieną kartą, kai turiu įsigyti naują telefoną, prarandu battle cats duomenis, išsaugojau kodą, bet galiu jį naudoti, nes nepavyko iš anksto perduoti duomenų ir gauti patvirtinimo kodą... puikus žaidimas, tik nesulaužykite ir nekeiskite telefonų prieš perkeldami duomenis, kitaip prarasite visus! 😅😭
Juokinga sunkumo kreivė mane išvijo. Buvo smagu dieną ar dvi, kol tie patys priešai, su kuriais aš kovojau, kol, matyt, buvo sutvirtintas taip, kad nė vienas iš mano padalinių (daugelis iš jų maksimaliai išnaudoti ir „specialūs vienetai“) su Dievo Katės gebėjimų deriniu KELIUS kartus ir vis tiek negalėjo. nerasti sprendimo, kaip įveikti tą vieną lygį.Labiausiai įžeidžiantis momentas, kai nusprendžiau ištrinti šį žaidimą, buvo tada, kai (vėl) išnaudojau visą savo kačių maistą ir vienetus, pasirodo lazdelės su ženklu, sakydamas, kad aš per lėtas? Laiko švaistymas daugiau nei vaizdo žaidimas.
Žaidimas yra juokingas, labai didelis, kad būtų pasiektas lygis, ir jis yra daug sunkesnis, nei maniau, kai įdiegiau žaidimą.
Ar galima gauti nemokamą kačių maistą, reikia gerai paklausti
bjaurus sis žaidimas!!!! Aš laukiau viso to įkėlimo ir galiausiai, kai buvo įkelta, paspaudžiau groti, po to grojo būgnų muziką ir tada mane išmetė iš žaidimo, įvertinčiau 0 žvaigždučių, jei galėčiau, nepirkite!!!! !!!!! bent jau man tai nieko nekainavo.
Tai labai smagus žaidimas, turiu tik bėdą: jei jums nepasiseks kaip man, turėsite gauti vieną iš šių dalykų: auksinį bilietą 90 kačių maisto kačių dievui ir dar daugiau. Galbūt niekada nebūtum profesionalas, jei ne zombių scenos. Anyways jos SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO smagu! 1! 1! 1! 1! 1 !!!!!!! 11! 1! 1 !! 1! 1! 1 !!!! 1! 1! 1 !!!!!! 1! 1!1!!!!!!!1!111!!!!!!!!!!1!!!!!1!!!!!!!!!!1!!11!
Žaidimas yra tikrai įdomus, aš rekomenduoju tai
Man patiko žaidimas, bet kai reikėjo išsaugoti duomenų kodą ir turėjau atsikratyti seno telefono, jis neveikė ir man liūdna. Vertinčiau 5 žvaigždutėmis, jei taip nutiktų.
Man tai patinka, bet aš apie 20 kartų grojau scenoje „dangaus jūra“ su daiktais ir negaliu to padaryti. vėlyvas žaidimas yra labai sunkus ir aš negaliu progresuoti. Vėlyvas žaidimas „Stories of legends“ yra MIRTIS.
Kisah Dapur Santai jst
Visiškas ir visiškas laiko švaistymas. Standartinis žaidimo būdas. Labai blogas kritimo rodiklis. Ir man prireikė savaitės, kol gavau vieną super šaukimą, ir gavau katę, kuri gali mirti su 2 smūgiais nuo standartinio šuns. Nerekomenduojama ir niekada nepagerės. Jau praėjo 2 metai, kai žaidžiau šį žaidimą ir vienintelis dalykas, kuris pasikeitė, buvo misijos... per 2 metus.
Žaidimas man patinka, tik kartais atrinkus kasdieninius prizus ekranas pajuoduoja ir purpurinėmis raidėmis rašo Error code, bet nors ir galiu iš jo išeiti, tai erzina. Be to, dėl energijos sunku žaisti žaidimą, nes reikia palaukti kelias valandas, o vėlesni lygiai atima krūvą energijos. Priešingu atveju žaidimas tikrai įdomus.
Puikus žaidimas ir man smagu su juo, bet nuo 10.6 atnaujinimo jam reikėjo net Wi-Fi, kad net atsidarytų, aš nustojau jį žaisti, net svarsčiau galimybę pašalinti ir palikti... prašau anuliuoti šią klaidą, manau, kad ji tikrai gyvavo prieš tai nes daugelis žmonių, įskaitant mane, neturi „Wi-Fi“ 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, taigi, kai jį galima žaisti neprisijungus, tai tapo geriau
Žaidžiau apie metus, iš pradžių buvo smagu, bet po kiek laiko supratau, kad sunkumas toks didelis, kad vienintelis būdas pažanga yra pirkti žaidimus. Dauguma kačių yra nenaudingos kovai ir jų neverta tobulinti. Didžiąją laiko dalį praleista iš visiško ryžto pažiūrėti, ar žaidime yra kokių nors atpirkimo savybių. (Spoileriai, nieko nebuvo.) Žaidimas geriausiu atveju yra triukas, o blogiausiu – beprasmis malimo šventė. Negaiškite savo laiko tam.
labai geras žaidimas
Žaidimas yra gana įdomus, tačiau yra keletas trūkumų, jei neturite kantrybės arba nemėgstate gerai šlifuoti, šis žaidimas gali būti ne geriausias pasirinkimas. Energija šiek tiek erzina, bet kuo toliau, tuo geriau, be to, lobis erzina ūkininkauti, tačiau pasibaigus pirmam skyriui viskas pagerėja dėl lobių festivalio, be to, žaidimas yra įdomus, katės gali smagiai atrodyti ir animacijos ir kačių maistas yra per brangus, bet nėra baisus ūkininkauti
Kai bandote sugadinti datą ir laiką, jis išsijungia ir neatgaus jūsų ištvermės be įspėjimo. Manau, kad jie turėtų naudoti įspėjimą, kad įspėtų daugiau nedaryti gedimo
Šis žaidimas yra gana geras. Jis turi unikalų bokšto gynybos jausmą, sumaišytą su anime. Vienintelė problema yra ta, kad nėra pvp, kuris siaubingas. Pagrindinę valiutą – kačių maistą – sunku gauti, todėl programišiams rekomenduočiau surengti kačių maisto renginį. Galiausiai, yra tik viena pagrindinė problema, kartais galite gauti „soft banned“, o tai iš esmės reiškia, kad jūs negalite žaisti tam tikruose lygiuose atsitiktinai. Bet tai retas atvejis, aš norėčiau atsisiųsti tai gana smagu.
Nuolat stringa ir aš net negaliu patekti į pradžios meniu, kad galėčiau sukurti atsarginę duomenų kopiją, kad galėčiau pabandyti įdiegti iš naujo. Susisiekė su „Ponos“ palaikymo el. paštu ir nebuvo gauta jokių atsakymų. Laiškas išsiųstas prieš 2 savaites.
Žaidimas kurį laiką įdomus, o bendradarbiavimo įvykiai dažniausiai yra intriguojantys, nors būtų puiku, jei būtų galimybė pagaminti daugiau kačių ėdalo jo neperkant, taip pat tai, kad nebuvo daug keisti bendradarbiavimą su žaidimu
Geras žaidimas..... Netyčia pakeičiau laiką bandydamas kažką taisyti, nes ką tik keliavau po pasaulį ir mano laikas buvo sugadintas. Taigi aš pakeičiau savo laiką ir man buvo uždrausta už laiko įsilaužimą, kad jau 2 metus buvau labai įpykęs
The Battle Cats கேஷுவல் vyn
pasidaro nuobodu pabaigus 2 skyrių
Tai nuostabus žaidimas, labai įdomus, bet labai sujaukia. Šiuo metu sakoma, kad mano telefone gali būti pakeistas laikas ir kad energija nebus atkurta „trumpą laiką“. Praėjo 2 dienos, nes keisdamas laiką netyčia nustatiau datą į 2021 m. Ar yra būdas tai ištaisyti, ar tai išsispręs savaime?
Man patiko šis žaidimas, kol praradau pažangą, pirmą kartą man tai nerūpėjo, bet šį kartą kai kurios mano katės ir kai kurios mano pažangos
Labai Geras
The Battle Cats Казуальные hyj
Tai įdomus žaidimas, bet jūs per lengvai įstringate lygiuose, tada šlifuojate xp ir padidinate savo kačių lygius, kad įstrigtumėte kitame lygyje. Taigi, Ponco, jei perskaitysite tai, galite lengviau gauti kačių maistą, kad gautumėte geresnių kačių. Bet, kaip sakiau, tai įdomus žaidimas, jei mėgstate sunkius iššūkius, bet baisus, jei lengvai pasitraukiate. P.S. Aš nesu neapykanta, sakau tiesą
Kartais gali būti smagu. Tačiau gėda dėl pernelyg didelės „gacha“ lošimų sistemos. Freemium žaidimai patys geriausi!
Man patinka jų žaidimas labai gerai apgalvotas, bet jiems reikia naujo būdo sujungti jūsų žaidimo paskyrą su telefonu, nes nors jie suteikia jums patvirtinimo kodą, pirmiausia turite jį išsaugoti serveryje, manau, reikia šiek tiek daugiau pagalvoti.
Nesamone
Mėgstu šį žaidimą, bet jiems reikia daugiau pardavimų, kad galėtume sau leisti pirkti paketus!!! Neįtikėtina, kiek mokate, kad galėtumėte sau leisti žaisti. Daugumoje žaidimų vyksta koks nors išpardavimas kiekvieną dieną!!! Ir tai būna kartą per 2 savaites!! Nagi, vaikinai, jūs žudote šį žaidimą, todėl padarykite jį prieinamesnį, kad žmonės galėtų toliau žaisti!!
The Battle Cats Casual bwu
Aš padariau 11 retų kačių bilietų du kartus, abu sakydami „nemokamas papildomas lošimas“ ar pan. Aš tai padariau du kartus ir nei vieną kartą negavau 12-os katės. Tai labai varginanti
YAASSS!!!!!!!! šis žaidimas yra dieviško režimo, nes šis žaidimas sukurtas danguje be kepurės ir jei atsisiunčiate šį YAAAS, bet aš dar neturiu lugos, nes taip sunku juos gauti ir užtrunka gana ilgai, kad gautumėte 500 kačių maisto, pavyzdžiui, 2 mėnesius. tai neabejotinas minusas:,) bet šiaip žaidimas tikrai geras, todėl atsisiųskite jį kuo greičiau
Linksmas žaidimas. Aukšta kaina! Bet kada galite jį prarasti! Mano problema yra žaidimo pralaimėjimas. Šis žaidimas išsaugomas tik jūsų mobiliajame telefone. Jei prarasite mobilųjį telefoną, prarasite žaidimą. Prarasta 10 valandų (jei ne šimtai). Yra perdavimo funkcija, kai galima laikinai saugoti žaidimą PONOS serveriuose, tačiau tai neapsaugo nuo staigaus prieigos praradimo. Palaikymas yra labai lėtas. Jie niekada neatsako ne darbo valandomis. Japonijoje gali vykti ilgos atostogos ir teks palaukti, kol jos pasibaigs.
Man patinka koncepcija, bet man nepatinka, kad kačių atnaujinimui reikia nereikalingai daug laiko. Atsitiktinės katės paėmimas iš kapsulės maksimaliam atnaujinimui užtrunka labai daug laiko, o iš auksinių kapsulių aparato gauti gerą katę yra neįtikėtinai retai.
Normalus žaidimas
The Battle Cats Vabaajamängud jwmn
Juokingas žaidimas, tikrai pilnas satyrinio humoro ir kačių memų lygių bei jų istorijos. Nepaisant to, tai gali pasikartoti, o vėliau varginantis, kai pralenkiate pirmą sritį, nes progresas sulėtėja iki nuskaitymo, o keli kasdieniai dalykai, kuriuos galite laimėti, neduoda pakankamai XP, kad gautų jūsų vienetus. pakankamai greitai. Vis dėlto aš vis dar žaidžiu ir tai yra „gatcha“ žaidimas su daugybe puikių pasirinkimų
Tai buvo įdomus žaidimas, jis turėjo iššūkių, kartais buvau įstrigęs lygyje ir galėjau rasti strategijų, bet tai buvo įdomus žaidimas, užtikrinantis, kad vėl ir vėl galite mirti, nekęsti savęs, bet vis tiek puikus žaidimas su smagiais vienetais. smagiai praleisti laiką žiūrint, kaip žaidžia žmonės. Tai puikus žaidimas su visa grafika, gera muzika ir epinėmis kovomis, žaisdami tiesiog atsipalaiduosite ir tereikia kas 10 sekundžių paspausti kelis mygtukus, todėl „Battle Cats“ yra mano mėgstamiausias žaidimas.